2Groove

Semi akoestisch allround duo

U zoekt sfeervolle achtergrond muziek? Met alleen gitaar en zang speelt 2GROOVE gepaste songs! 2GROOVE is te boeken voor elk soort evenement! Huwelijksfeest, huwelijksmis, personeelsfeest, receptie, netwerkborrel, begrafenis, uitvaart, muziekcafé, restaurant, terras, diner, feest, partij of lekker in de kroeg!

Wat mag je verwachten?

U zoekt sfeervolle achtergrond muziek? Met alleen gitaar en zang speelt 2GROOVE gepaste songs! 2GROOVE is te boeken voor elk soort evenement! Huwelijksfeest, huwelijksmis, personeelsfeest, receptie, netwerkborrel, muziekcafé, restaurant, terras, diner, feest, partij of lekker in de kroeg!

2Groove speelt op aan de gelegenheid aangepast volume, echte live muziek. het repertoire kan in overleg worden aangepast aan de eigen wensen. Met het brede repertoire wordt de sfeer verhoogd, op de achtergrond, maar indien gewenst ook op een hoger volume. Een eigen geluidsinstallatie is beschikbaar, geschikt tot ongeveer 200 personen. Voor gelegenheden met meer bezoekers, gasten en publiek wordt in overleg een grotere set verzorgd door Wonna.nl.

Wie zijn 2GROOVE?

Zangeres Lenny Peters wordt na elk optreden geroemd om haar mooie warme stem. Het zingen en de liefde voor muziek is haar van thuis uit mee gegeven, daar werd op elk moment wel gezongen of muziek gemaakt. Op jonge leeftijd is zij gaan zingen bij een kinderkoor en daarna heeft zij steeds met hier en daar een pauze wel iets met zingen van doen gehad. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in een popkoor, een a-capella groep en als zangeres in o.a. The Soulfingers en Six Pack, is het nu tijd om zelf op de voorgrond te staan.

Kornelis Lievense begint al op jonge leeftijd met muziek maken, al vanaf zijn 8ste jaar speelt hij gitaar en trombone. Na het zien van Miles Davis op TV was de keuze snel gemaakt, dit wil ik ook. Pas op latere leeftijd studeerde Kornelis lichte muziek aan het conservatorium te Tilburg. In 1998 werd deze opleiding met succes afgesloten. Op dit moment speelt Kornelis in meerdere bands en werkt hij daarnaast veel mee aan projectmatige uitvoeringen. Naast het spelen doceert hij bij Phoenix Cultuur & MuzeBox  gitaar en bandcoaching.

Info & links

De bandleden:

Social media:

Contact & aanvragen:

Ook te boeken via:

Impressie in beeld en geluid...

Live Promo
True Colors

Terug

Naar het overzicht

Scroll naar boven